Βραβεία

Mobile Excellence Awards 2020

Στα πλαίσια του προγράμματος World Of Difference 2018 του Vodafone Foundation, δημιουργήθηκε μέσα από την InterMediaKT το mobile app «Προσβάσιμες Διαδρομές» με στόχο την ισότιμη προσβασιμότητα ατόμων με κινητικές αναπηρίες στις πόλεις. Η πρωτοβουλία αυτή τιμήθηκε στα Mobile Excellence Awards με το βραβείο silver στην κατηγορία Σχεδιασμός και Ανάπτυξη Mobile Εφαρμογών.

ERASMUS+ PRIZE 2020 για το Έργο IVEA

Το Ευρωπαϊκό έργο IVEA, στο οποίο η InterMediaKT είναι Εταίρος και στοχεύει
στην ανάπτυξη ενός ευρωπαϊκού οδηγού για την προώθηση της απασχόλησης ατόμων με αυτισμό, βραβεύτηκε με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα των Ατόμων με Αναπηρία από την Πορτογαλική Εθνική Υπηρεσία με το Βραβείο Erasmus+.

Ελληνικά Βραβεία EKE 2019

Η ομάδα μας βραβεύτηκε στα Ελληνικά Βραβεία ΕΚΕ 2019, από την συμμετοχή της Έφης Δασκαλοπούλου στο πλαίσιο του προγράμματος Vodafone World of Difference, όπου απέσπασε το βραβείο της χρυσής κατηγορίας “Τεχνολογία για το κοινό καλό: Prosvasis app / Ίδρυμα Vodafone & InterMediaΚΤ “

Πρόσωπα της Χρονιάς 2018

Η InterMediaKT βραβεύτηκε στην φετινή διοργάνωση “Πρόσωπα της Χρονιάς 2018” στην κατηγορία Εκπαίδευση – Έρευνα – Καινοτομία, για τις δράσεις τις που έχει πραγματοποιήσει την χρονιά 2018.

Vodafone World of Difference 2018

Η κα Έφη Δασκαλοπούλου εργάζεται στην InterMediaKT ως Υπεύθυνη της πλατφόρμας Prosvasis Διαδρομές. Η Συμμετοχή της στο πρόγραμμα World of Difference 2018 την κατέστησαν στους 15 Νικητές της χρονιάς, ξεκινώντας μια υπέροχη συνεργασία με την Vodafone.

Νησίδες Ποιότητας 2017

Η InterMediaKT και η ομάδα της Porsvasis.co βραβεύτηκαν στην εκδήλωση “Νισήδες Ποιότητας 2017” από τον Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Προκόπη Παυλόπουλο. Η συγκεκριμένη εκδήλωση βραβεύει τις πρωτοβουλίες που γίνονται στην χώρα μας και προσφέρουν σημαντικό κοινωνικό αντίκτυπο στην ευρύτερη κοινωνία μας. Έτσι λοιπόν, η InterMediaKT και η Prosvasis.co βραβεύτηκαν για την πρωτοβουλία και την δράση “Προσβάσιμες Διαδρομές”.

Google Rise Awards 2016

Η InterMediaKT έλαβε το βραβείο Google RISE για το έργο Junior Coding Academy για την υποστήριξη: προγραμματισμού scratch, ανάπτυξης παιχνιδιών και δραστηριοτήτων Arduino δωρεάν για μαθητές στην Ελλάδα, συμπεριλαμβανομένων και νεαρών προσφύγων, σε συνεργασία με το Εργαστήριο Εκπαιδευτικού Υλικού και Εκπαιδευτικής Μεθοδολογίας- ΕΕΥΕΜ του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου.

Καλές Πρακτικές

InterPriSE

Τo εκπαιδευτικό πρόγραμμα InterPriSE σχεδιάστηκε για να βοηθήσει νέα άτομα που θέλουν να απασχοληθούν στο χώρο της εκπαίδευσης και να αναπτύξουν τις γνώσεις τους σχετικά με τις αρχές της διαπολιτισμικής αγωγής και τη διδασκαλία σε πολυπολιτισμικά περιβάλλοντα. Το έργο το οποίο διεξήχθει στην Πάτρα, συμπεριλήφθηκε στις Καλές Πρακτικές του 2014 από την Ελληνική Εθνική Υπηρεσία.

TRAIL

Το Ευρωπαϊκό Έργο “TRAIL – ‎Teenagers‬: the Road with Autism to Independent Living”, αναδείχθηκε από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή ως Καλή Πρακτική και Επιτυχημένη Ιστορία για το 2018. Η επιλογή του έργου έγινε βάσει αυστηρών κριτηρίων σχετικά με την ποιότητα, τη συνάφεια και τα αποτελέσματά του. Οι “Ιστορίες Επιτυχίας” είναι έργα που έχουν διακριθεί από τον αντίκτυπό τους, τη συμβολή τους στη χάραξη πολιτικής, τα καινοτόμα αποτελέσματα ή / και τη δημιουργική προσέγγιση και μπορούν να αποτελέσουν πηγή έμπνευσης για τους άλλους.

AFTERMATCH

Το Ευρωπαϊκό Έργο “AFTERMATCH – LIFE BEYOND SPORT”, αναδείχθηκε από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή ως Καλή Πρακτική και Επιτυχημένη Ιστορία για το 2018 στον τομέα της Εκπαίδευσης και του Αθλητισμού. Η επιλογή του έργου έγινε βάσει αυστηρών κριτηρίων σχετικά με την ποιότητα, τη συνάφεια και τα αποτελέσματά του. Οι “Ιστορίες Επιτυχίας” είναι έργα που έχουν διακριθεί από τον αντίκτυπό τους, τη συμβολή τους στη χάραξη πολιτικής, τα καινοτόμα αποτελέσματα ή / και τη δημιουργική προσέγγιση και μπορούν να αποτελέσουν πηγή έμπνευσης για τους άλλους.