Η συνεργασία μας με όλη την ομάδα της InterMediaKT ήταν εξαιρετική! Ο επαγγελματισμός και το πάθος τους για δημιουργία και καινοτομία είναι μερικά μόλις στοιχεία που τους κάνουν να ξεχωρίζουν!

Ρούλη ΧριστοπούλουFOUNDATION & SUSTAINABILITY LEAD CORPORATE AFFAIRS

Η InterMediaKT αποτελείται από ανθρώπους με υψηλό αίσθημα κοινωνικής ενδυνάμωσης και ανιδιοτέλειας. Λειτουργώντας πάντα με μεράκι, ενθουσιασμό και επαγγελματισμό, έχουν καταφέρει να δημιουργήσουν ένα εξαιρετικό οργανισμό διάχυσης και μεταφοράς τεχνογνωσίας προς τη κοινωνία και τη νεολαία.»

Βασίλειος ΤουντόπουλοςManaging Partner

«Είναι σπάνιο στην εποχή μας να βλέπεις νέους ανθρώπους να αναβλύζουν τόση θετική ενέργεια και ακόμα πιο δυσεύρετο να μπορούν να στην μεταλαμπαδεύουν».

Χρήστος ΛαμπρόπουλοςVolunteer Chief Knowledge Officer (CKO) at Liofyllo

«Είναι πάντα χαρά και τιμή να συνεργάζομαι με την InterMediaKT, διότι το ήθος, η  καινοτομία, η δημιουργικότητα, η φρεσκάδα ιδεών και παρεμβάσεων, αλλά και η προσφορά προς την τοπική κοινωνία είναι τα βασικά χαρακτηριστικά που τους διακρίνει»

Θοδωρής ΒαγενάςΕ.Λ.Κ.Ε. - Ε.Α.Π., Γραφείο Υποστήριξης Ερευνών

Εξαιρετική ομάδα επιστημόνων με καινοτόμες δράσεις!

Νίκος ΛεκκόςΥπουργείο Εκπαίδευσης και Πολιτισμού, Κύπρος

Εξαιρετική ομάδα με πολλές καινοτόμες ιδέες, θετική διάθεση για προσφορά και δημιουργία νέων προγραμμάτων, χαρούμενα παιδιά με βλέμμα στο μέλλον και σκέψη “out of the box”

Έμι Τσιλιγκιριάν ΚωτσώνηΔιευθύντρια στο 15ο Δημοτικό σχολείο Πατρών