Ψηφιακές Δεξιότητες

Με την ανάπτυξη δεξιοτήτων ΤΠΕ και τη δημιουργία ψηφιακών εργαλείων, ενισχύουμε μια πιο συνειδητή και υπεύθυνη χρήση τεχνολογίας που προωθεί τη Μεταφορά Γνώσης.

Μη Τυπική Εκπαίδευση

Ενθαρρύνουμε ενεργά τη συμμετοχή σε δραστηριότητες όπως εκπαιδευτικά σεμινάρια, ανταλλαγές, προγράμματα κατάρτισης τα οποία έχουν σκοπό να βοηθήσουν τους συμμετέχοντες να αναπτύξουν τις δεξιότητές τους, να βελτιώσουν τις προοπτικές απασχόλησης και να ενισχύσουν την ιδιότητα του Ευρωπαίου Πολίτη.

Κοινωνική επιχειρηματικότητα

Σχεδιάζουμε και σχεδιάζουμε Εκπαιδευτικά Προγράμματα για να βελτιώσουμε την κοινωνία μας μέσω της επιχειρηματικότητας, όχι μόνο από οικονομική άποψη, αλλά και με την καλλιέργεια επιχειρηματικής νοοτροπίας.

Προώθηση Εθελοντισμού

Πιστεύουμε ότι ο εθελοντισμός είναι μια εκδήλωση κοινωνικής συμπεριφοράς με ηθικές αξίες που οφείλουμε να αγκαλιάσουμε, να καλλιεργήσουμε και να διαδώσουμε στους συμπολίτες μας.

Καλωσορίσατε στην ιστοσελίδα μας!

Ποιοι Είμαστε

H InterMediaKT είναι ένας Mη Κυβερνητικός/Μη Kερδοσκοπικός Oργανισμός που λειτουργεί ως μεσάζων για την επαγγελματική εκπαίδευση, την κατάρτιση και την καινοτομία. Στόχος μας είναι η υποστήριξη, ευαισθητοποίηση και η ενδυνάμωση των δράσεων των εξελισσόμενων επιχειρήσεων και της επιχειρηματικότητας.

Μένουμε διαρκώς ενήμεροι για την τεχνολογική πρόοδο, νέα εργαλεία τεχνολογιών πληροφοριών και εκπαίδευσης (ΤΠΕ) και μεθόδων ηλεκτρονικής μάθησης με σκοπό τη διάδοση της γνώσης σε κάθε ηλικία

Μάθετε περισσότερα για τους σκοπούς μας!

Οι αξίες μας

Διαφορετικότητα

Πιστεύουμε ακράδαντα ότι οι διαφορές μπορούν μόνο να εμπλουτίσουν την εμπειρία μας. Χαιρετίζουμε την πολιτιστική πολυμορφία, την ποικιλία θεμάτων, δεξιοτήτων και απόψεων.

Κοινωνική ισότητα

Έχοντας ενστερνιστεί τη σημασία της κοινωνικής ισότητας, εργαζόμαστε προς την κατεύθυνση της κοινωνικής δικαιοσύνης, πιστεύοντας πως κάθε άτομο πρέπει να έχει πρόσβαση στις απαραίτητες για αυτό δυνατότητες και πόρους.

Καινοτομία

Οι καινοτομίες μας εμπνέουν για τη δημιουργία νέων μεθόδων, νέων ιδεών, νέων προοπτικών. Όντας λάτρεις της τεχνολογίας, είμαστε πάντα ανοικτοί να εξερευνήσουμε και να δοκιμάσουμε νέους τρόπους για να βελτιώσουμε τους εαυτούς μας και τον αντίκτυπό μας.

Ανάπτυξη

Το να μεγαλώνουμε, σημαίνει να εξελισσόμαστε. Το να εξελισσόμαστε, σημαίνει να βλέπουμε μπροστά προς μια συγκεκριμένη κατεύθυνση αντανακλώντας τα βήματα που έχουν γίνει. Προχωράμε συνειδητά με γνώμονα να αυξάνουμε τις προσδοκίες, τις προσπάθειες και τα επιτεύγματά μας.

Διεπιστημονικά Πεδία

Ενθαρρύνουμε την ευρεία κατανόηση και εκτίμηση από πολλούς επιστημονικούς κλάδους, με γνώμονα την ιδέα ότι η μάθηση είναι μια πολυδιάστατη εμπειρία.

Επισκεφτείτε το Youth Portal μας

Το Δίκτυο μας

Είμαστε υπερήφανοι για τις συνεργασίες μας

Γνωρίζουμε ότι τα μεγάλα αποτελέσματα μπορούν να επιτευχθούν μόνο μέσω των εποικοδομητικών συνεργασιών. Ακολουθώντας αυτή τη φιλοσοφία, εμπλουτίσαμε το δίκτυό μας με πολύτιμους συνεργάτες, που μας συνοδεύουν στην περιπέτειά μας.

Επισκεφτείτε τον Κόμβο Γνώσης

Οι συνεντεύξεις μας

Είπαν για εμάς

Έχετε μια ιδέα που θέλετε
να μοιραστείτε μαζί μας;

Έχετε ένα έργο ή μια ιδέα που θα θέλατε να μοιραστείτε; Επικοινωνήστε μαζί μας! Ενδιαφέρεστε για τις δράσεις μας; Γίνετε μέλη της εθελοντικής μας ομάδας!