Γλασκώβη, Μεγάλη Βρετανία

Clare_MurrayΙδιοκτήτρια της «CMC Peak Performance Training Ltd: Sales and Leadership Development Consultancy», Η Clare έχει 20 χρόνια επιτυχημένης εμπειρίας συνεταιρισμού με πελάτες από διάφορους τομείς της αγοράς τόσο στη Βρετανία όσο και σε ολόκληρη την Ευρώπη. Ειδικός στην ηγετική έμπνευση και την μεγιστοποίηση της επιτυχίας των πωλήσεων, εργάζεται με όλα τα επίπεδα της οργανωτικής ηγεσίας, βοηθώντας τους να επιτύχουν τους επιχειρηματικούς τους στόχους και να μεγιστοποιήσουν την επιτυχία.

Είχε αναφερθεί απο το RBS το 2006 ως μια από τους τρεις κορυφαίους ομιλητές έμπνευσης στο Ηνωμένο Βασίλειο και απολαμβάνει τη θέση της ως κεντρική ομιλήτρια σε εταιρικά και ηγετικά συνέδρια.

Με βάση στη Γλασκώβη, οι πελάτες της είναι οι KPMG, BAA, Talisman UK, McCurrach UK [αντιπροσωπόντας την Unilever, Nestle and PepsiCo] United Airlines, Volkswagen και η NFU Mutual. Η Clare είναι γνωστή για το δυναμικό και διαδραστικό της στυλ. Η κίνηση, η ενέργεια και ο φυσικός της ενθουσιασμός ποτέ δεν παραλείπουν να επηρεάσουν τους συμμετέχοντές της. Η γνώμη των πελατών της είναι εξαιρετικά θετική επιτυγχάνοντας 99% «άριστη / καλή» βαθμολογία.

Ως NLP Master Practitioner και εκπαιδεύτρια, η Clare προσφέρει εκπαίδευση σε ένα εξεραιτικά διαδραστικό χώρο, ένας προς έναν επιχείρηση/υπερεσίες διευθυντή και βίου εκπαίδευση, ομαδικές εκδηλώσεις και ομιλίες έμπνευσης, κάτι που την καθιστούν περισσότερο από πολύτιμη ως εξωτερικός συνεργάτης της InterMedi@KT.

Ως πρόσωπο της αγοράς, Η Clare είναι ειδικός στην ανάλυση της επιχειρηματικότητας και αξιολόγηση, εκπαίδευση ενηλίκων και δραστηριότητες μάρκετινγκ των Μικρομεσαίων επιχειρήσεων. Η ευχέρεια της στην ελληνική γλώσσα είναι απαραίτητη και σημαντική, καθώς ξέρει να «διαβάζει» το μυαλό των Έλληνων επιχειρηματιών και να δημιουργεί έναν ιδιαίτερο τρόπο να τους προσεγγίζει και να τους καθοδηγεί.

Ένας δεινός κολυμβητής, μια παθιασμένη κηπουρός, μια υπέροχη μητέρα, όταν δεν έχει τρι γύρω τους ανθρώπους της, της αρέσει η ανάγνωση βιβλίων και να απολαμβάνει ένα καλό κόκκινο κρασί.

clare.murray ( at ) cmurrayconsultancy ( dot ) co ( dot ) uk
clare.arhimandritis