Μάιος 2019, Πάτρα

Στις 21 Μαΐου 2019, οι εθελοντές της InterMediaKT διοργάνωσαν την 4η εκδήλωση «Patras Youth Infoday Vol.4», η οποία αφορούσε ευκαιρίες κινητικότητας των νέων μέσα από εκπαιδευτικά προγράμματα.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το συμβάν, ελέγξτε τη σύνδεση: https://bit.ly/2VPEK0I

Ιούνιος 2018, Πάτρα

Τον Ιούνιο του 2018, οι εθελοντές της InterMediaKT διοργάνωσαν για τρίτη φορά την εκδήλωση σχετικά με τις ευκαιρίες κινητικότητας των νέων από τα προγράμματα Erasmus + Youth.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την εκδήλωση: https://goo.gl/Cf2RFD

Οκτώβριος 2017, Πάτρα

Τον Οκτώβριο του 2017, Εθνική Μονάδα Συντονισμού του Προγράμματος Erasmus+ για τον τομέα της Νεολαίας στο Ίδρυμα Νεολαίας και Δια Βίου Μάθησης και η InterMediaKT συνδιοργάνωσαν την εκδήλωση «Erasmus + Ευκαιρίες Κινητικότητας για Νέους πέρα από το Πανεπιστήμιο», η οποία έλαβε χώρα στο πλαίσιο των εκδηλώσεων της 30ής επετείου του προγράμματος Erasmus στην Πάτρα, την Τετάρτη 25 Οκτωβρίου 2017.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την εκδήλωση: https://goo.gl/E1tpKB

Απρίλιος 2017, Πάτρα

Τον Απρίλιο του 2017, η InterMediaKT και οι εθελοντές της διοργάνωσαν την 1η εκδήλωση σχετικά με τις ευκαιρίες κινητικότητας για νέους πέρα από το Πανεπιστήμιο που δίνει το Erasmus+, προκειμένου να ενημερώσουν όλους τους νέους για τις πιθανότητες που προσφέρουν αυτά τα προγράμματα.

Περισσότερες πληροφορίες για την εκδήλωση: https://goo.gl/Mn4EG2