Η One Europe είναι μία οργάνωση λαϊκής βάσης που υποστηρίζεται από μια κοινότητα εθελοντών από όλη την Ευρώπη. Είναι ένα μέρος για ενημέρωση, συζήτηση και διάλογο. Ένα μέρος για να εμπνευστεί κανείς και να αποκτήσει γνώσεις σχετικά με διαφορετικές κουλτούρες και γνώμες για την Ευρώπη. Επιπλέον, είναι μια πλατφόρμα για διασύνδεση, δικτύωση και να έχει κάποιος μια γενική εικόνα πάνω στην ευρωπαϊκή πολιτική και δημόσια σφαιρική άποψη. Η One Europe δημιουργεί ένα κομβικό σημείο για ανταλλαγή ιδεών και τη συνειδητοποίηση του πνεύματος και της ποικιλομορφίας της Ευρώπης.

Το One Europe Greece είναι το πρώτο παράρτημα της μη κυβερνητικής οργάνωσης One Europe, το οποίο θα προσπαθήσει μέσω του συγκεκριμένου ιστολογίου να ανεβάζει άρθρα ποικίλης θεματολογίας για την Ευρώπη και για την Ελλάδα με στόχο να ενισχυθεί η συζήτηση γύρω από το μέλλον της Ευρώπης

Στην InterMedi@KT στηρίζουμε την πρωτοβουλία αυτή, παρέχοντας άρθρα και ειδήσεις μέσω της αφοσιωμένης ομάδας συντακτών μας.

 

Άρθρα στο One Europe (αγγλική γλώσσα)

 

Άρθρα στο One Europe Greece 

 

Επετηρίδα 2013

Εδώ μπορείτε να βρείτε τα πιο συναρπαστικά, δημοφιλή και κατατοπιστικά άρθρα και εικόνες του 2013: http://one-europe.info/ebooks

Δείτε τις σημαντικότερες στιγμές στην ιστορία της Ευρώπης, ανακαλύψτε τη ζωή σε κάθε μέρος της Ευρώπης και κάντε βουτιά στις συζητήσεις για το μέλλον της Γηραιάς Ηπείρου!

Στην InterMedi@KT είμαστε υπερήφανοι που είμαστε συνεργάτες και στηρίζουμε τις πρωτοβουλίες του One Europe με την παροχή άρθρων και ειδήσεων μέσω της αφοσιωμένης ομάδα μας, όπως το άρθρο του Δημήτρη Δαγδεβερένη για τη στρατιωτική παρέμβαση στη Συρία και τον ρόλο της ΕΕ στην σελίδα 88 της επετηρίδας.

ima_and_oneeurope