Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα: Youth Trainer Online – (10 – 16 Δεκεμβρίου 2018)
Συμμετέχοντας: Ανδρέας Κλουκινιώτης
Τι έμαθες/αποκόμισες από το συγκεκριμένο εκπαιδευτικό σεμινάριο; (Η οργάνωση, τα αντικείμενα και τα αποτελέσματα του σεμιναρίου ήταν ανάλογα των προσδοκιών σου;)
Ανδρέας: Είχα την ευκαιρία να συναντήσω μερικούς σπουδαίους ανθρώπους και να συνεργαστώ μαζί τους. Ήταν ένα καλά οργανωμένο σεμινάριο που μου άφησε πολλές υπέροχες αναμνήσεις. Κατά την διάρκεια του σεμιναρίου μπορέσαμε να δούμε κάποια βασικά εργαλεία που μπορούν να χρησιμοποιηθούν για τη δημιουργία ενός online-course, είχαμε την ευκαιρία να δουλέψουμε πάνω στο δικό μας online-course και να αναπτύξουμε τις δεξιότητές μας στην παρουσίαση και στην συνεργασία. Δεν ήταν τόσο απαιτητικό αλλά ήταν μια καλή ευκαιρία να αναπτύξεις τον εαυτό σου.
Ήταν η πρώτη σου συμμετοχή σε Πρόγραμμα Νεολαίας Erasmus+; Ποιες είναι οι εντυπώσεις σου από αυτό;Θα συμμετείχες ξανά σε παρόμοια δράση με την InterMediaKT;
Ναι, ήταν η πρώτη μου συμμετοχή σε ένα πρόγραμμα Erasmus+ Youth Project!! Ήταν μια υπέροχη εμπειρία. Ναι, θα ήθελα να το ξανακάνω.
